GOLF DE GASCOGNE, Masseube - Frankrijk

>> Accomodatie op dit resort: Villa Porthos - 4 persoons villa

Het Resort ''GOLF DE GASCOGNE'' ligt op ruim 30 hectare terrein van de golfclub ''Golf de Gascogne''. Centraal gelegen vindt u het gezellige clubhuis waar u het vriendelijke en enthousiaste beheerders echtpaar Sharon & Mark McNulty zult aantreffen.

Golf de Gascogne en haar omgeving biedt een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden, natuurlijk de 9-holes golfbaan waar onze gasten gratis en onbeperkt gebruik van mogen maken, maar ook een heerlijk zwembad van 12×17 meter, uitzicht op de Pyreneeën, wandelpaden, fietsverhuur en een manege vlakbij. Er zijn verschillende watersportmeren in de buurt. De skipistes van de Pyreneeën liggen op minder dan een uur rijden, zoals Bigorre en Saint Lary. Dus ook ’s-Winters hoeft u zich hier niet te vervelen.

De omgeving van dit domein is doordrenkt van een rijke historie. De geschiedenis van drie Musketiers vindt hier zijn oorsprong. De Gascogne, het land van de Musketiers, is de romantische wereld van kastelen, vestingsteden, toevluchtsoorden en door muren omgeven dorpen (Castelnaux). De Gers staat bekend als het land van het licht en het “mooie leven”. Het gevoel van geluk dat men voelt als men door de Gers reist, is waarschijnlijk te danken aan het berglandschap, het zachte licht, de vreugde van het leven dat de tradities omringt en natuurlijk de gastronomische keuken. De Gers heeft een aantal restaurants met bekende specialiteiten zoals eendenkonfijt en eendenborst. De gerechten worden natuurlijk begeleid door de wijn van de regio, Saint-Mont of Madiran.

De afstand vanuit Nederland (vanaf Utrecht ca. 1150 km) is zodanig dat u het in één dag kunt rijden. Het domein ligt 20 kilometer ten zuiden van Auch en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de internationale luchthaven van Toulouse.

Een schitterend kleinschalig Resort en heerlijke villa voor iedereen die van rust, ruimte en het authentieke Franse plattelands leven houdt.

TRADEWINDS HOMOSASSA MARINA RESORT, Homosassa - Florida USA

>> Accomodatie op dit resort: Villa Manta - 10 persoons villa met boot dock

Wij hopen dat wij u binnenkort mogen verwelkomen op ons prachtige TradeWinds Homosassa Marina Resort en dat u net als ons zult ervaren, wat het TradeWinds Resort, Homosassa en de omgeving, u allemaal te bieden heeft. Dit schitterende Resort is gelegen op een uitzonderlijke locatie aan de Homosassa rivier, waar 56 luxueuze villa’s in Caraïbische stijl worden gerealiseerd, rondom een privéhaven met diverse ligplaatsen. Deze ''gated community'' vindt u aan de westkust van Florida, direct gelegen aan de Homosassa rivier die een paar mijlen van een natuurlijke zoetwaterbron naar beneden in de Golf van Mexico stroomt.

Het historische oude Homosassa is één van de oudste vissersgemeenschappen van Florida. Het leven heeft zich hier altijd er geconcentreerd rond het water, de Homosassa rivier en de Golf van Mexico. Het is een amfibisch dorp waar boten net zo gewoon zijn als auto's en vrachtwagens. De waterkant is altijd levendig met het komen en gaan bij iconische bars en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld MacRae's of Homosassa, de Atlanta Fishing Club en Monkey Island. Van vismarkten en ambachtelijke winkels tot legendarische restaurants. Homosassa heeft het onmiskenbare karakter en de smaak van de Florida Gulf Coast.

Een overvloed aan mogelijkheden voor vissen, varen, kajakken, duiken, snorkelen en zelfs scalloping.

Golf liefhebber? Maak dan kennis met 3 prachtige golfbanen allemaal op nog geen half uur rijden van TradeWinds!

Liefhebbers van vogels kijken hun ogen uit in Florida. Andere dieren die je in de vrije natuur aan kunt treffen zijn kikkers, schildpadden, otters en allerlei vissoorten. Ook dolfijnen, zeekoeien en wasberen zul je volop aantreffen in Florida.

Er zijn prima verbindingen met de grotere steden Tampa en Orlando (Disney) op resp. 50 en 75 autominuten afstand.


Kortom, de juiste ingredienten voor een geweldige vakantie in de Sunshine State Florida - USA

INFORMATIE

Voor meer informatie over onze vakantie bestemmingen, het opvragen van een reisofferte of het reserveren van één van onze villa's,

kunt u contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en beantwoorden.

Liever even telefonisch contact of een Whatsapp bericht? +31 (0)6-44965093